Se nu her. Nu begynder arbejdet at kunne betale sig. Det var noget tidligere end jeg havde regnet med. Nye kartofler kan ikke vente med at sætte tænderne i dem
Alle reaktioner:

Du og 23 andre

19 kommentarer
Set af 173
Wow
Wow
Send

 

 

 
Så er der sat løg og kartofler. Prøver med løg i ukrudtsdug i år. Kartoflerne mangler lige at blive dækket med fiberdug.
Alle reaktioner:

5

Set af 157
Send
Jeg er sent igang. Alt for sent! Men nu er jeg endelig igang i køkkenhaven. Jeg laver rammer af gamle loftbrædder, på kanten vil jeg sætte kobbertape og stierne skal anlægges med fliser. Så snart jeg har styr på bedene skal jeg have en del i jorden, så må stierne vente lidt.
Er jeg for sent ude med kartofler, ærter, rødbede, radiser og gulerødder? Majs skal også forspires.
Alle reaktioner:

Du og 16 andre

20 kommentarer
Set af 177
Synes godt om
Send

 

Aktiv

 

Regn og rusk, så er det da godt man kan stå inden døre med så-bakker og frø!
Der er ikke så meget at rapportere lige i øjeblikket, men i skal da alligevel have et billede af en bakke fyldt med jord, tag mit ord for det – der er frø i.
Jeg har sat 4 forskellige salater i den ene bakke og porrer i den anden. Hestebønnerne har jeg lagt i vand og der bliver de i et døgns tid, så kommer de også i bakke.
Da jeg heller ikke vil bruge vækstlys, har jeg lagt mine peberfrø ind i skabet igen, nu da jeg har set Jes kalender så tror jeg der bliver rigeligt at se til hen over sæsonen, så jeg skal nok få min lyst styret.
Det kunne jo være at den største udfordring bliver at få alle afgrøder afsat, måske skal jeg udvide min mikro-grønt vejbod med andre varer til sommer…. den tid, den glæde.
God søndag
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.
Alle reaktioner:

12

3 kommentarer
Set af 101
Send
Her kommer mit andet “problem”.
Jeg har brug for hjælp til organisering af køkkenhaven.
Dette er sidste års planlægning, hvor vi kun brugte halvdelen af pladsen cirka. Det gik desværre langt fra godt med vores udbytte – derfor medlemskab i haveklubben selvfølgelig😊

Det var første år og er derfor stort set helt grøn i denne verden.…

Se mere
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.
Alle reaktioner:

2

3 kommentarer
Set af 104
Send

 

 

 
Kartoffelskimmel?!!
Opdagede nedenstående på mine tidlige kartofler i går aftes (Elfe fra Økotopen), som jeg lagde i spande i marts. De har stået indendørs indtil for ca. 14 dage siden og blev herefter placeret udendørs. De har set sunde og fine ud indtil i hvertfald for 3 – 4 dage siden. Kan se at temperaturen i spandene enkelte nætter er kommet ned på 4 – 5 grader.

Lægger nogle af bladene i en lukket plaspose med fugtet køkkenrulle for at se, om det virkelig er kartoffelski…

Se mere
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.
2 kommentarer
Set af 147
Send
Der er ikke flere resultater